Entre tú y yo de Mercedes Cortés i Jordi Flores
11.09.2022
19:00
DISTRICTE COLLBLANC/TORRASSA - Casa dels cargols
Carrer Llobregat, 141
Google Map
Reserva d'entrades

En aquest recital la cantaora i el guitarrista de Barcelona, que han fet carrera des de joves a Sevilla, tornen per proposar-nos un viatge per un repertori de flamenc tradicional des de la proximitat que els uneix com a parella a l’escenari i a casa.

I abans Les Hereves a Torre Barrina

 

L’ESPAI

És una dels pocs exemples d’arquitectura modernista de la ciutat. Va ser concebut com a habitatge unifamiliar al 1911 per l’arquitecte Marià Tomàs i Barba per encàrrec de Miquel Ribera. Es troba al mig d’un petit jardí i destaquen els magnífics treballs de forja i ceràmica vidriada típicament modernistes. La barana del terrat està formada per merlets decorats amb cargols.

 

ARTISTES

La cantaora Mercedes Cortés va néixer a Barcelona i canta des de petita a l’àmbit familiar. Va començar la seva carrera a tablaos de la ciutat comtal com Los Tarantos, El Tablao de Carmen o El Cordobés, per traslladar-se posteriorment a Sevilla d’on forma part de les companyies de Mercedes Ruiz, Andrés Marín, Olga Pericet o Marco Flores.

El guitarrista de Barcelona Jordi Flores es va iniciar acompanyant al cante a l’àmbit de les peñas i posteriorment al baile als tablaos més prestigiosos de Sevilla com Los Gallos, El Museo del Baile Flamenco de Cristina Hoyos.