DJ Txarly Brown / Vestido busca flamenca
17.09.2022
DISTRICTE STA. EULÀLIA - Can Trinxet
Carrer Santa Eulàlia, 206
Google Map

Can Trinxet acollirà bona música, gastronomia i un mercat de roba flamenca. La proposta “Vestido busca flamenca” serà un espai d’intercanvi i venda de vestuari flamenc. L’emblemàtic bar de tapes de L’Hospitalet “El Còrdoba” també hi serà amb la seva foodtruck. Us espera un vespre a l’aire lliure a ritme de bona rumba, perquè si algú en sap de fer ballar a la gent aquest és el DJ Txarly Brown.

Si tens peces de roba de segona mà per intercanviar o vendre, pots omplir aquest formulari

I abans Adioses a l’ermita de Santa Eulàlia

 

L’ESPAI

Complex industrial d’origen tèxtil Can Trinxet està format per diverses naus La fàbrica tèxtil projectada per l’arquitecte Modest Feu i Estrada que Miquel Gras i Verdaguer es va construir aproximadament entre 1906 i 1910. Can Gras es dedicava a la producció de teixits de cotó, amb filatura i tissatge. Al costat de la fàbrica, Avelino Trinxet ja havia iniciat el 1905 les obres de construcció d’una altra fàbrica tèxtil, amb projecte de l’arquitecte Joan Alsina i Arús, Can Trinxet, que anys després va ser enderrocada. L’any 1933 Can Trinxet va arrendar Can Gras. A Can Trinxet es fabricava l’anomenat «vellut del tramviaire», la pana de color torrat amb la qual es confeccionaven els uniformes dels treballadors de la Companyia de Tramvies de Barcelona.

L’any 2014 es van portar a terme dos projectes de reforç i adequacions prioritàries per a garantir la seguretat estructural i salvaguarda de la integritat constructiva de les naus del complex industrial de Can Trinxet. Els darrers anys, tot i que no ha estat encara rehabilitada, una part de la seva superfície ha acollit diverses activitats artístiques, i està previst que es converteixi en un nou referent cultural a la ciutat, transformant-se en un equipament i en una àrea totalment remodelada.

 

TXARLY BROWN

Txarly Brown és un reputat dj i dissenyador gràfic especialitzat en música negra, afroamericana, rumba i flamenc-fusió. Segons els entesos «el paio que més sap de rumba». Habitualment documenta, produeix i enregistra discs de rumba a la vegada que dirigeix un programa temàtic per a Radio Gladys Palmera “Achilitime” i punxa ocasionalment.